Kosten

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Standaard onderzoekt PWMediation of (een van) jullie recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand (de zogenaamde ‘toevoeging’).
In 75% van de echtscheidingen komt één van beide hiervoor in aanmerking!

Kom je hiervoor in aanmerking, dan doorloop je het mediationtraject tegen een zeer geringe ‘eigen bijdrage’. De kosten worden dan namelijk voor een groot deel vergoed door de overheid. PWMediation vraagt deze ‘toevoeging’ voor je aan. Je hoeft daar zelf helemaal niets voor te doen.
Tijdens het kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek legt PWMediation dit precies uit en kan ook direct beoordelen of je hiervoor in aanmerking komt.

PWMediation hanteert een uurtarief van € 75,00 exclusief 21% btw voor degene die niet in aanmerking komt voor een toevoeging.
Er bestaat ook de mogelijkheid om voor een pakket te kiezen, zodat jullie op voorhand precies weten waar jullie financieel aan toe zijn. PWMediation vertelt jullie hier alles over tijdens het kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek.

Kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek

Er worden tijdens de mediation vertrouwelijke zaken besproken. PWMediation oordeelt niet, is neutraal en onpartijdig. Jullie moeten je goed voelen bij mij, waardoor jullie je vrij voelen om jullie wensen, ongenoegen en belangen bespreekbaar te maken.

PWMediation plant dan ook eerst een kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek met jullie in, legt jullie het proces uit, geeft antwoord op de vragen die bij jullie leven, bespreekt met jullie de bijkomende kosten en heel belangrijk gezien het emotionele traject, maken we kennis met elkaar.

Plan deze afspraak nu nog in hier op de website. De afspraak kan overdag of ’s avonds, bij jullie thuis/op kantoor en als jullie dat liever hebben op een neutrale locatie.

Hebben jullie eerst nog vragen? Neem dan contact op met PWMediation per telefoon of e-mail, via WhatsApp of het contactformulier. Binnen 24 uur krijgen jullie bericht.