Kosten

Mediation vanaf € 56,00 voor het hele traject

pwmediation inventariseert of (een van) u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand (de zogenaamde ‘toevoeging’). In 75% van de echtscheidingen komt één van beide hiervoor in aanmerking!

Komt u hiervoor in aanmerking, dan doorloopt u het mediationtraject tegen een zeer geringe ‘eigen bijdrage’ vanaf € 56,00. De kosten worden voor u voor een groot deel vergoed door de overheid.
pwmediation vraagt deze ‘toevoeging’ voor u aan. U hoeft daar zelf niets voor te doen. Tijdens het kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek leg ik dit precies uit en kan ook direct beoordelen of u hiervoor in aanmerking komt.

pwmediation hanteert een uurtarief van € 90,75 inclusief 21% btw voor de partij die niet in aanmerking komt voor bovenstaande toevoeging.
Er bestaat desgewenst ook de mogelijkheid om voor een ‘pakketprijs’ te kiezen, zodat u op voorhand precies weten waar u financieel aan toe bent. pwmediation vertelt u hier alles over tijdens het kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek.

Kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek

Er worden tijdens het mediationtraject vertrouwelijke zaken besproken. pwmediation oordeelt niet, is neutraal en onpartijdig. U moet u goed voelen bij mij, waardoor u zich vrij voelt om uw wensen, ongenoegen en belangen bespreekbaar te maken.

pwmediation om die reden dan ook eerst een kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek met u in, legt u het proces uit, geeft antwoord op de vragen die bij u leven, bespreekt met u de bijkomende kosten en héél belangrijk gezien het emotionele traject, maken we kennis met elkaar.

Plan deze afspraak nu nog in hier op de website. De afspraak kan overdag of ’s avonds, bij jullie thuis, bij mij op kantoor of desgewenst op een neutrale locatie bij u in de buurt.

Heeft u eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met mij per telefoon of e-mail, via WhatsApp of het contactformulier. Binnen 24 uur, vaak nog dezelfde dag, ontvangt u bericht van mij.